EUROBASKET 2022

EuroBasket 2022: Δεν "πούλησε" στη Γαλλία ο τελικός με την Ισπανία, μόλις τέταρτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση

EuroBasket 2022: Δεν "πούλησε" στη Γαλλία ο τελικός με την Ισπανία, μόλις τέταρτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση
FIBA

Η εθνική ομάδα αγωνίστηκε στον τελικό του EuroBasket, όμως στην Γαλλία το παιχνίδι με αντίπαλο την Ισπανία για το χρυσό μετάλλιο ήρθε μόλις τέταρτο στην τηλεθέαση.

Οι παίκτες του Βενσάν Κολέ πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν απέναντι στην Ισπανία όμως ηττήθηκαν στον τελικό του EuroBasket 2022. Και ενώ κανείς θα περίμενε πως ο τελικό ανάμεσα στην Γαλλία και την Ισπανία θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα έβλεπε κάποιος Γάλλος στην τηλεόραση, τα νούμερα ήρθαν να το διαψεύσουν.

Ο τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες ήρθε μόλις τέταρτο στην τηλεθέαση, ενώ μπροστά από τον μεγάλο τελικό βρέθηκε μία γαλλική δραματική σειρά, η γνωστή αμερικάνικη ταινία "Captain Marvel" καθώς επίσης και ένα γαλλικό θρίλερ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τόσο απογοητευτικά, καθώς συνολικά τον τελικό παρακολούθησαν περίπου 3 εκατομμύρια Γάλλοι με πικ τηλεθέασης στην prime time ζώνη το 10.5%. Ιδίως για ένα παιχνίδι που οι μπλε έχαναν σε όλη τη διάρκειά του. Ωστόσο αποδεικνύουν πως το μπάσκετ στη χώρα δεν ελκύει το τηλεοπτικό κοινό.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ