ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ

Εθνική Σλοβενίας: Ο Λούκα Ντόντσιτς παίζει με Κροατία και Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Slovenia's Luca Doncic (77) shoots against France during a men's basketball quarterfinal round game at the 2020 Summer Olympics, Thursday, Aug. 5, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Eric Gay)
Slovenia's Luca Doncic (77) shoots against France during a men's basketball quarterfinal round game at the 2020 Summer Olympics, Thursday, Aug. 5, 2021, in Saitama, Japan. (AP Photo/Eric Gay) 2022 AP PHOTO/ERIC GAY

Ετοιμοπόλεμος είναι ο Λούκα Ντόντσιτς, με την ομοσπονδία της Σλοβενίας να ξεπερνά τα εμπόδια που είχαν εμφανιστεί και τον σταρ των Μάβερικς να ενσωματώνεται στις προπονήσεις της Εθνικής εν όψει του τρίτου "παραθύρου" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική ομάδα της Σλοβενίας συνεχίζει την προετοιμασία της στην πόλη Τριέστε, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία σε φιλικό αγώνα ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου του 2023. (κόντρα στην Κροατία στις 30/6). Πλέον ο σταρ της ομάδας Λούκα Ντόντσιτς μπήκε στις προπονήσεις και θα αγωνιστεί στα δύο καθοριστικά ματς του τρίτου "παραθύρου" με την Κροατία (Λουμπλιάνα 30/6) και την Σουηδία (Στοκχόλμη 3/7)

Ο σταρ των Μάβερικς δεν μπορούσε να ενισχύσει την Εθνική λόγω κωλύματος με το ποσό ασφάλισης το οποίο έπρεπε να καταβληθεί.

Πλέον τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, ο Ντόντσιτς πήρε το "πράσινο φως", βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία μπάσκετ της Σλοβενίας και θα δώσει κανονικά το παρών τόσο στο φιλικό όσο και στο παιχνίδι των προκριματικών.

TAGS ΛΟΥΚΑ ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ