ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ - Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Το αγαπάμε πολύ, υπάρχει ένα πράγμα στον αέρα"

Εθνική μπάσκετ - Θανάσης Αντετοκούνμπο: "Το αγαπάμε πολύ, υπάρχει ένα πράγμα στον αέρα"
PRINTSCREEN

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Εθνική, αλλά και στη χρησιμοποίησή του στο '"5" σε σημεία του αγώνα.

Η Εθνική έκανε ποδαρικό στο EuroBasket με νίκη 89-85 επί της Κροατίας. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μετά το ματς μίλησε για το επίπεδο όλων των ομάδων της διοργάνωσης, το "μυστικό" της Ελλάδας, αλλά και αυτό το "κάτι" που υπάρχει στον αέρα της ομάδας..

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Αντετοκούνμπο:

Για το ματς: "Είναι το πρώτο ματς, το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε ομάδα. Έπρεπε να βρούμε ρόλους, είχαμε δύο σημαντικές απουσίες. Συγχαρητήρια και στην Κροατία, μέχρι το τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο, παίζουν οι καλύτεροι παίκτες. Παίζουν οι καλύτεροι των καλύτερων, κανένας δεν παρατάει κανένα παιχνίδι".

Για το πόσο έτοιμοι ήταν να παίξουν στο "5" κάποιοι παίκτες: "Ποτέ δεν είναι έτοιμος για αυτό το πράγμα. Και στα φιλικά και στα προκριματικά ήταν κάπως έτσι λόγω απουσιών, οπότε...".

Για το μυστικό της ομάδας: " Δεν ξέρω, αλλά Νομίζω πως έχουμε 12 παιδιά που είναι έτοιμοι και είναι σημαντικό αυτό. Και τα 12 παιδιά είναι έτοιμα".

Για τον Ζούμπατς: "Πρέπει να παλέψεις σε κάθε φάση στο ριμπάουντ. Λίγο αγκωνιές, λίγο μπουνιές, λίγο ριμπάουντ, τα καταφέραμε".

Τι έχει αυτή η ομάδα που σε κάνει αισιόδοξο: "Το αγαπάμε πάρα πολύ, να παίζουμε ο ένας με τον άλλον, να βρισκόμαστε στο παρκέ. Είναι ένα πράγμα στον αέρα, είναι "κάτι"".

Για τον κόσμο στο Μιλάνο: "Χάρηκα πολύ για τον κόσμο που βρέθηκε".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ