ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ, Σλούκας στην Game Night: "Δεν ανησύχησα καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι απαιτήσεις είναι υψηλές"

Εθνική μπάσκετ, Σλούκας στην Game Night: "Δεν ανησύχησα καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι απαιτήσεις είναι υψηλές"

Για τις απαιτήσεις των νοκ άουτ αγώνων αλλά και την μαχητικότητα της Τσεχίας μίλησε ο Κώστας Σλούκας που στάθηκε και στην ήττα της Σερβίας που τους πείσμωσε ακόμα περισσότερο.

Η Εθνική ομάδα κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στην μαχητική ομάδα της Τσεχίας, με τους διεθνείς να βγάζουν αντίδραση ειδικά στην τέταρτη περίοδο και να "καθαρίζουν" το ματς.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε μετά από την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που έβαλαν οι Τσέχοι στην Εθνική, αλλά και την ήττα της Σερβίας που απασχόλησε τους Έλληνες στα αποδυτήρια και τους προετοίμασε για ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

"Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι. Όποιος περίμενε να κερδίσουμε 15-20 πόντους ήταν αρκετά γελασμένος. Όλα τα παιχνίδια είναι στον πόντο ή έκπληξη. Νομίζω η νοοτροπία, η συγκέντρωση και η προσήλωση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο μας έφεραν τη νίκη. Η Τσεχία ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη με μεγάλα κορμιά. Της αξίζουν συγχαρητήρια πραγματικά".

Για το πόσο καλό μπορεί να κάνουν στην Εθνική οι δυσκολίες που αντιμετώπισε: "Δεν παίζει ρόλο. Είχαμε δυσκολίες και στον όμιλο και πάλι δυσκολευόμαστε. Το τουρνουά είναι δύσκολο. Οι απαιτήσεις είναι υψηλές. Είμαστε χαρούμενοι πως που είμαστε στους "8". Συγκεντρωνόμαστε για το επόμενο παιχνίδι το οποίο θα είναι ακόμα πιο δύσκολο"

Για το εάν ανησύχησε καθόλου κατά τη διάρκεια του αγώνα: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Η ομάδα είναι έμπειρη, έχει ταλέντο, έχει καλό προπονητή και καλό επιτελείο. Δεν ανησύχησα καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για το εάν πέρασε στα αποδυτήρια ο αποκλεισμός της Σερβίας: "Προφανώς και πέρασε. Η Σερβία ήταν από τα φαβορί του τουρνουά. Ήταν ένα σοκ για όλους. Αυτό μας έκανε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Όπως είπα περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Τσεχία έχει ψηλά κορμιά, δυνατά κορμιά".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ