EUROBASKET 2022

Εθνική μπάσκετ, Παπαγιάννης: "Τράβηξα Γολγοθά για να είμαι εδώ, σιγά σιγά θα βρω το ρυθμό μου"

Εθνική μπάσκετ, Παπαγιάννης: "Τράβηξα Γολγοθά για να είμαι εδώ, σιγά σιγά θα βρω το ρυθμό μου"

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν έκρυψε τη χαρά για το χρόνο συμμετοχής που πήρε απέναντι στην Ιταλία μετά τον τραυματισμό του επισημαίνοντας ότι εκείνο που μετρά είναι να παίρνει νίκες η Εθνική. Στο ίδιο μήκος κύματος και το Ιωάννης Παπαπέτρου.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έκανε το 2/2 στο EuroBasket αφού μετά την Κροατία υπέταξε και την οικοδέσποινα Ιταλία. Σίγουρα ένα από τα θετικά στοιχεία της αναμέτρησης ήταν η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στη δράση.

Ο 25χρονος σέντερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό και δεδομένα προσθέτει ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του Δημήτρη Ιτούδη.

Αρχικά, ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας στην ΕΡΤ είπε: "Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Τράβηξα μεγάλο Γολγοθά για να είμαι εδώ. Για το παιχνίδι παίξαμε πάρα πολύ καλά. Η Ιταλία είναι μια ποιοτική ομάδα, επέστρεψε στο δεύτερο ημίχρονο. Έβαλε κάποια δύσκολα σουτ, αλλά βάλαμε και εμείς και πήραμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια"

Για το τέλος του αγώνα που η Ιταλία έκανε την αντεπίθεσή της: "Κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε. Η Ιταλία έπαιξε καλά. Έχει ποιοτικούς παίκτες που έβαλαν κρίσιμα σουτ"

Για το πότε θα είναι είναι απόλυτα έτοιμος: "Εγώ ήμουν δύο μήνες εκτός. Δεν είχα αρκετό χρόνο στην Αθήνα, αλλά σιγά σιγά θα βρω το ρυθμό μου", ενώ για το εάν θα είναι έτοιμος στα προημιτελικά πρόσθεσε: "Πιστεύω ότι θα είμαι".

Παπαπέτρου: "Σημασία έχουν οι νίκες"

Από την πλευρά του ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε: "Παλεύουμε, ακόμα δεν παίζουμε το τέλειο μπάσκετ. Αυτή η ομάδα παλεύει. Όσοι μπαίνουν μέσα δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Παλεύουμε, μαχόμαστε και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη"

Για το γεγονός ότι το ματς κρίθηκε ξανά στο τέλος: "Το σημαντικό είναι ότι νικάμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή. Περισσότερο θέλουμε τη νίκη από το να παίξουμε τέλεια ή να νικήσουμε με 20-30 πόντους. Και ο ένας πόντος μετράει".

Για το γεγονός ότι στο τέλος η Εθνική δεν έκανε φάουλ: "Θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε ευκαιρία. Καθυστερήσαμε λίγο και μετά φοβηθήκαμε μην είναι κάποιο αντιαθλητικό ή πάνω στο σουτ. Και τα δύο σουτ ήταν τραβηγμένα".

Δείτε την Game Night του Σαββάτου για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Ιταλία. Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν τον σπουδαίο αγώνα της, ενώ οι απεσταλμένοι του SPORT24, Παντελής Διαμαντόπουλος, Σπύρος Καβαλιεράτος, Χάρης Σταύρου και Αλέξανδρος Τρίγκας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από το Μιλάνο.


TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ