ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ, Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Game Night: "Μετράει η νίκη και όχι το τέλειο μπάσκετ, πρέπει να ζεις τη στιγμή"

Εθνική μπάσκετ, Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Game Night: "Μετράει η νίκη και όχι το τέλειο μπάσκετ, πρέπει να ζεις τη στιγμή"

Στον διακόπτη που γύρισε στο ημίχρονο, την συσπείρωση των Ελλήνων παικτών αλλά και την δική του προσωπική εμφάνιση στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του στην Game Night μετά από την νίκη επί της Τσεχίας.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν από τους παίκτες "κλειδιά" για την Εθνική και εκείνος που βοήθησε την ομάδα να "ξεμπλοκάρει" και να πάρει προβάδισμα απέναντι στους σκληρούς Τσέχους.

Ο Έλληνας φόργουορντ μίλησε στην κάμερα της Game Night μετά από την νίκη επί της Τσεχίας και αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο πρώτο και το δεύτερο μισό, ενώ τόνισε πως η Ελλάδα κοιτάει την νίκη και όχι το τέλειο μπάσκετ.

Παράλληλα τόνισε πως στόχος του σε κάθε ματς είναι η σταθερότητα, ενώ δεν αποκάλυψε το τι του είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου:

"Ήταν αγχωτικό για όλους μας. Έχουμε δημιουργήσει προσδοκίες και νιώθουμε την αγάπη του κόσμου. Στο πρώτο μισό ήμασταν κάπως 'σκληροί' και σκουριασμένοι ή μπλοκαρισμένοι και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι παιχνίδι νοκ άουτ. Είδαμε τι έγινε στα άλλα ματς. Όταν είναι σειρά αγώνων είναι πιο εύκολο. Στο ημίχρονο καταλάβαμε πως πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και να συσπειρωθούμε. Αυτή η ομάδα εκπροσωπεί όλη την ομάδα. Μετράει η νίκη και όχι το τέλειο μπάσκετ και αυτό καταφέραμε".

Για την δική του απόδοση: "Δεν μπορώ να πω πως είμαι περήφανος. Δεν είμαι κάτι. Προσπαθώ να μένω σταθερός και να μην έχω εναλλαγές συναισθημάτων. Είναι ένα άθλημα που τα έχει όλα και δεν μπορείς να αποφύγεις κάτι. Δεν κοιτάω τι έγινε στο παρελθόν, ζω τη στιγμή και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για τον αποκλεισμό των Σέρβων: "Είναι παγίδα. Πρέπει να ζεις τη στιγμή. Πήραμε καλή νίκη και πρέπει να ξεκουραστούμε. Για όλους υπάρχει κούραση. Πρέπει να δούμε το επόμενο ματς που είναι ένας τελικός των τελικών. Δεν πρέπει να μπούμε στην παγίδα να κοιτάξουμε πιο μπροστά".

Τι του είπε ο Αντετοκούνμπο: "Ναι, θυμάμαι τι μου είπε ο Γιάννης. Αλλά δεν μπορώ να πω".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ