EUROBASKET 2022

Εθνική μπάσκετ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προπονείται το Σάββατο για να παίξει με Τσεχία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην προπόνηση της Εθνικής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην προπόνηση της Εθνικής INTIME SPORTS

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συμμετέχει κανονικά και δίχως κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι απέναντι στην Τσεχία (11/9, 21:45, ΕΡΤ1, LIVE από το SPORT24) για τη φάση των "16" του EuroBasket 2022 που οδηγεί στα προημιτελικά.

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε απόψε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Κυριακής (11/9, 21:45, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) με αντίπαλο την Τσεχία για την φάση των "16" του EuroBasket 2022.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα που γίνεται στη Μαξ Σμέλινγκ Χάλε, μετά από το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη στο παιχνίδι κόντρα στην Εσθονία για τη φάση των ομίλων.

Ο Greek Freak δεν σκόπευε να αφήσει έναν τέτοιο τραυματισμό να τον κρατήσει εκτός και παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη και του υπόλοιπου τιμ της Εθνικής.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης είχε κάνει προπόνηση με βάρη στο ξενοδοχείο ύστερα από την άφιξη της ελληνικής αποστολής στο Βερολίνο, αφού δεν υπήρχε υποχρεωτική παρουσία στο γήπεδο.

TAGS EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ