ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Μία αλλαγή στην 14άδα ενόψει της ρεβάνς με Ισπανία, ξανά εκτός Σλούκας-Παπαγιάννης

Ο Κώστας Σλούκας σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών
Ο Κώστας Σλούκας σε προπόνηση της Εθνικής Ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την 14άδα με την οποία θα παραταχθεί η Εθνική Ανδρών κόντρα στην Ισπανία, με τον Κουζέλογλου να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή αντί του Γόντικα. Ξανά εκτός ο Μωραΐτης και - όπως αναμενόταν - οι Σλούκας, Παπαγιάννης.

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε σήμερα, Τετάρτη (10/8) για την Μαδρίτη για το αυριανό (11/8) φιλικό με την Ισπανία (20:30, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), έχοντας μία αλλαγή στην 14άδα ενόψει της ρεβάνς με την "φούρια ρόχα".

Όπως έγινε γνωστό, ο Γιάννης Κουζέλογλου προτιμήθηκε αυτή την φορά αντί του Κωστή Γόντικα. Παράλληλα εκτός έμεινε πάλι ο Δημήτρης Μωραΐτης, καθώς και οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης, με τις δύο τελευταίες απουσίες ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές πριν από μερικές ημέρες.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής:
Γκαρντ: Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Φόργουορντ: Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιάννης Κουζέλογλου
Σέντερ: Κώστας Αντετοκούνμπο

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη στο SPORT24:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ