ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ: Με Κώστα Αντετοκούνμπο στο ματς με την Εσθονία

Εθνική μπάσκετ: Με Κώστα Αντετοκούνμπο στο ματς με την Εσθονία
SPORT24

Όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα κάνει ντεμπούτο με την Εθνική στο EuroBasket 2022 παίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι του Γ' ομίλου με αντίπαλο την Εσθονία.

Χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με την Εσθονία, την Πέμπτη (8/9, 18:00 ΕΡΤ1, LIVE από το SPORT24), που κλείνει το πρόγραμμα της πρώτης φάσης του EuroBasket 2022, αναμένεται να πάρει ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έλαβε μέρος στην προαιρετική προπόνηση της Εθνικής το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο μικρός αδερφός του Γιάννη ήταν εκ των διεθνών που πήγαν στο γήπεδο και ακολούθησαν το πρόγραμμα του τεχνικού τιμ, παρέα με τους Λούντζη και Λαρεντζάκη στην κεντρική σάλα. Από την άλλη στο βοηθητικό ξεκίνησαν οι Σλούκας και Παπαπέτρου, που στη συνέχεια συνάντησαν τους υπόλοιπους.

Οι άλλοι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη επέλεξαν να μείνουν στο ξενοδοχείο της ελληνικής αποστολής και να κάνουν βάρη και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το πλάνο του επιτελείου της Εθνικής ομάδας είναι ο Κώστας να μπει στον (βαθμολογικά αδιάφορο) αγώνα με τους Εσθονούς έτσι ώστε να 'ναι σε θέση να βοηθήσει περισσότερο στα νοκ άουτ παιχνίδια που αρχίζουν την Κυριακή. Έτσι η Εθνική θα 'ναι πάνοπλη στην τελική φάση του τουρνουά και στη μάχη για μια μεγάλη διάκριση.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ