ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Μπάσκετ: Λαβωμένα αποκαλυπτήρια κόντρα στην Ισπανία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη προπόνησή του με την Εθνική ενόψει Eurobasket
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη προπόνησή του με την Εθνική ενόψει Eurobasket EUROKINISSI SPORTS

Η - χωρίς Παπαγιάννη και Σλούκα - Εθνική Ανδρών αποκαλύπτεται σήμερα (9/8) αντιμετωπίζοντας την Ισπανια (19:00, ΕΡΤ1 και LIVE από το SPORT24) στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και του Eurobasket 2022.

Η Εθνική Ανδρών παρουσιάζεται σήμερα (9/8) στο ελληνικό - και όχι μόνο - κοινό, υποδεχόμενη την Ισπανία (19:00, ΕΡΤ1 για την Ελλάδα, ERT FLIX για τους κατοίκους του εξωτερικού και LIVE από το SPORT24) στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα στην διάθεσή του τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη, με την παρουσία του δεύτερου στο Eurobasket 2022 να είναι αμφίβολη και να αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το Ακρόπολις.

Η εθνική Ισπανίας από την πλευράς της θα παραταχθεί χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει ένα καλό τεστ και για τους δύο αντιπάλους στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και του Eurobasket 2022.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΟΚ ενημέρωσε χθες (8/8) ότι έχουν ήδη πωληθεί 11.000 εισιτήρια και η διάθεση συνεχίζεται, για ένα παιχνίδι που - αν κάποιος πιστεύει στους οιωνούς - αν η Ελλάδα νικήσει θα έχει καλή πορεία στο Eurobasket.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET 2022 EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ