ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική μπάσκετ, Λαρεντζάκης και Αγραβάνης στη Game Night: "Να είμαστε έτοιμοι στα νοκ άουτ, γι αυτά δουλεύουμε"

Εθνική μπάσκετ, Λαρεντζάκης και Αγραβάνης στη Game Night: "Να είμαστε έτοιμοι στα νοκ άουτ, γι αυτά δουλεύουμε"

Μετά από τη νίκη της Εθνικής απέναντι στην Ιταλία, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Δημήτρης Αγραβάνης μίλησαν στην κάμερα της Game Night, αναφέρθηκαν στο βάθος πάγκου της Εθνικής αλλά και τα νοκ άουτ παιχνίδια που έχουν την μεγαλύτερη σημασία.

Η Εθνική ομάδα έκανε το 2/2 στον τρίτο όμιλο του EuroBasket στο Μιλάνο καθώς επικράτησε της οικοδέσποινας Ιταλίας μέσα στην έδρα της, το κατάμεστο Mediolanum Forum.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Δημήτρης Αγραβάνης μίλησαν στην κάμερα της Game Night, αναφέρθηκαν στο βάθος πάγκου της Εθνικής αλλά και τα νοκ άουτ παιχνίδια που έχουν την μεγαλύτερη σημασία.

Παράλληλα οι δυο τους αστειεύτηκαν για το γεγονός πως ο Αγραβάνης είναι free agent ενόψει της νέας σεζόν με τον Λαρεντζάκη να πετάει τη... βόμβα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Αγραβάνης: "Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και οι Ιταλοί μαζί με τους δικούς μας φιλάθλους έφτιαξαν τρομερή ατμόσφαιρα. Ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια και έχουν σπουδαία ματς. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας, Ντόρσεϊ και Γιάννης έβαλαν μεγάλα σουτ και κάναμε το 2-0. Η σχέση που έχουμε χτίσει μετράει και όλοι είμαστε ένα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα.

Έχουμε δει πως είναι καλό να βγούμε πρώτοι για τα χιαστί μετά. Πρέπει στα νοκ άουτ να είμαστε έτοιμοι γι αυτά δουλεύουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι εκεί".

Λαρεντζάκης: "Πρέπει να είσαι έτοιμος κάθε λεπτό και αυτό είναι μία δυναμική της ομάδας μας. Έχουμε παίκτες που μπορούν να μπουν να βοηθήσουν. Κάναμε το 2/2 σε δύο εξαιρετικές ομάδες, ανταποκριθήκαμε και προχωράμε.

Τα ματς των ομίλων είναι καλά για να δεις σε τι ρυθμό είσαι και να ετοιμαστούν οι απόντες να πάρουν χρόνο. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και να ακολουθήσουμε αυτά που θέλει ο προπονητής μας"

Για το γεγονός ότι ο Αγραβάνης παραμένει δίχως ομάδα ο Λαρεντζάκης σχολίασε: "Ποιος σου είπε ότι είναι free agent;", με τον Αγραβάνη να απαντά: "Εγώ είμαι free agent".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ