ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική μπάσκετ: Κατάμεστη η Stark Arena, sold out η μάχη Γιόκιτς - Αντετοκούνμπο

Ο Αντετοκούνμπο και ο Ντόρσεϊ πανηγυρίζουν στο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ.
Ο Αντετοκούνμπο και ο Ντόρσεϊ πανηγυρίζουν στο φιλικό της Ελλάδας με την Ισπανία INTIME SPORTS

Σε μία κατάμεστη Stark Arena η Εθνική Ελλάδας θα κοντραριστεί το βράδυ της Πέμπτης (25/8, 21:00) με την Εθνική Σερβίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον κόσμο να εξαντλεί τα εισιτήρια για να δει την μάχη ανάμεσα σε Γιόκιτς - Αντετοκούνμπο.

Τρομερή θα είναι η ατμόσφαιρα στην Stark Arena το βράδυ της Πέμπτης (25/8, 21:00) και το ματς ανάμεσα στην Εθνική Σερβίας και την Εθνική μας ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της Σερβίας η αναμέτρηση είναι sold out, με τους Σέρβους να εξαντλούν τα εισιτήρια για να δουν την μάχη ανάμεσα σε Γιόκιτς - Αντετοκούνμπο.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς αναφέροντας πως το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα είναι ένα παιχνίδι "ζωής και θανάτου" για τους Σέρβους. "Έχουμε βελτιωθεί και έχουμε δέσει αρκετά ως ομάδα, μακάρι να φανεί κόντρα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ μία ομάδα με τέτοιο ρόστερ στην ιστορία.

Είχαν την διάσημη γενιά με τους Γιαννάκη και Γκάλη και είχαν ξεχαστεί για μεγάλο διάστημα. Πλέον η τωρινή Εθνική Ελλάδας είναι εντελώς διαφορετική και είναι από τους πιο σοβαρούς υποψήφιους για ένα μετάλλιο στο EuroBasket.

Έχουν ένα ολοκληρωμένο ρόστερ, έχουν ταχύτητα, αθλητικά κορμιά και σίγουρα δεν είναι μόνο ο Γιάννης αλλά και τα αδέλφια του, ειδικά ο Κώστας. Έχουν εμπειρία με τους Σλούκα, Καλάθη και Παπανικολάου και υπάρχουν ακόμα δύο παίκτες που μπορεί να μην έχουν τόσο γνωστό όνομα όπως οι Σλούκας και Καλάθης αλλά αξίζει να προσέξουμε. Αυτοί είναι οι Αγραβάνης και Κασελάκης. Είναι καλή ομάδα. Εμείς δεν είμαστε κακοί αλλά όπως είπα ελπίζω να δείξουμε αυτό που μπορούμε και την δουλειά που κάναμε".

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ