ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ: Η συνάντηση του Ιτούδη με τους Διαμαντίδη και Τσαρτσαρή στα "Δύο Αοράκια"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Κώστας Τσαρτσαρής SPORT24

Λίγες στιγμές μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής Ανδρών ενόψει του σημερινού (11/11) αγώνα με την Λετονία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, ο Δημήτρης Ιτούδης είχε συνομιλία με τους Κώστα Τσαρταρή και Δημήτρη Διαμαντίδη, σε ένα μπασκετικό "πηγαδάκι".

Ο Κώστας Τσαρτσαρής και ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής Ανδρών στον κρίσιμο αγώνα με την Λετονία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 και το έδειξαν με έμπρακτο τρόπο.

Αποστολή στην Κρήτη: Σπύρος Καβαλιεράτος

Οι άλλοτε διεθνείς παίκτες συναντήθηκαν με τον Δημήτρη Ιτούδη - που μετέβη με ιδιωτική πτήση στην Κρήτη, έφτασε μετά την 1:30 το βράδυ και θα καθίσει στον πάγκο της Εθνικής κόντρα στην Λετονία - κάνοντας το δικό τους μπασκετικό πηγαδάκι. Γνωρίζονται εξάλλου καλά από την συνύπαρξή τους για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό την δεκαετία του 2000 (και μέχρι το 2012).

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι πλέον υπεύθυνος αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ στον Νότο, ενώ εδώ και μερικές ημέρες ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανέλαβε ρόλο συμβούλου στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.

Δείτε το VIDEO του SPORT24 με την συνάντηση των τριών ανδρών:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ