ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αστειεύτηκε με τα αγγλικά του Λαρεντζάκη και συνέχισε την πλάκα όπως στο VIDEO του SPORT24

Εθνική Μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αστειεύτηκε με τα αγγλικά του Λαρεντζάκη και συνέχισε την πλάκα όπως στο VIDEO του SPORT24
PRINTSCREEN

Οι πλάκες ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη συνεχίζονται, με τον "Greek Freak" να μεταφράζει από τα αγγλικά στα... αγγλικά μία ατάκα του συμπαίκτη του και αυτός να απαντάει με το να τον σπρώχνει, όπως είχε κάνει και στο VIDEO του SPORT24.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης περνάνε καλά όταν είναι παρέα και αυτό... βγαίνει προς τα έξω. Φάνηκε αυτό στο VIDEO του SPORT24 από την άφιξη της Εθνικής Ανδρών, όταν ο Γιάννης έκανε το σήμα της νίκης και ο Λαρεντζάκης τον έσπρωξε και έκαναν πλάκα. Και φάνηκε για ακόμα μία φορά σε φωτογράφιση της Εθνικής.

Η ΕΟΚ δημοσίευσε ένα VIDEO που δείχνει τους δύο διεθνείς να μιλάνε με έναν φωτογράφο, με τον Λαρεντζάκη να του λέει στα αγγλικα ότι "οι φωτογραφίες σου με δείχνουν όμορφο", με τον Γιάννη να παίρνει τον λόγο και να λέει, επίσης στα αγγλικά, ότι "άσε με να μεταφράσω. Αυτό που λέει είναι ότι οι φωτογραφίες που τραβάς τον κάνουν να μοιάζει όμορφος. Πιο όμορφος από ότι είναι. Είναι πιο όμορφος στις φωτογραφίες σου". Αφού του είπε αυτό, γύρισε στον Λαρεντζάκη και του είπε: "Επειδή τα αγγλικά σου δεν είναι καλά, έκανα μετάφραση", με τον διεθνή γκαρντ να του "επιτίθεται" και να γελάνε.

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

Θυμηθείτε το VIDEO του SPORT24, όπου το σχετικό στιγμιότυπο συμβαίνει στο 6:49:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET EUROBASKET 2022 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ