ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET

Εθνική Μπάσκετ: Το σήμα της νίκης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κάμερα του SPORT24 και το "άντε τελείωνε" του Λαρεντζάκη

Εθνική Μπάσκετ: Το σήμα της νίκης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κάμερα του SPORT24 και το "άντε τελείωνε" του Λαρεντζάκη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε το σήμα της νίκης στην κάμερα του SPORT24 κατά την διάρκεια της άφιξης της αποστολής της Εθνικής Ανδρών στο Μιλάνο, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τον σπρώχνει, κάνοντας χαβαλέ.

Η Εθνική Ανδρών έφτασε στο Μιλάνο ενόψει του Eurobasket 2022 και το SPORT24 υποδέχθηκε την αποστολή της ομάδας, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό, κάτι που φάνηκε και στις αντιδράσεις των παικτών.

Η κάμερα του SPORT24 ακολούθησε τους διεθνείς από την στιγμή που βγήκαν στον χώρο μέχρι να μπουν στο λεωφορείο, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει και έναν διάλογο με τον Χάρη Σταύρου.

Το πλέον χαρακτηριστικό στιγμιότυπο πάντως ήρθε όταν οι παίκτες επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, με τον Γιάννη να κάνει το σήμα της νίκης στην κάμερα του SPORT24 και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τον σπρώχνει, κάνοντας χαβαλέ.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 6:49 του VIDEO:

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EUROBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ