ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Γυναικών: Θα δώσει φιλικά με Σλοβακία και Κροατία ενόψει του Eurobasket 2021

Η Φασούλα αγκαλιά με τον Παυλοπούλου σε αγώνα της Εθνικής Γυναικών
Η Φασούλα αγκαλιά με τον Παυλοπούλου EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Εθνική Γυναικών θα βρεθεί στην Κροατία στις αρχές Ιουνίου για να δώσει φιλικά με Σλοβακία και Κροατία στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Eurobasket 2021.

Στην Κροατία θα βρεθεί στις αρχές Ιουνίου η Εθνική Γυναικών προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Eurobasket 2021 (17-27 Ιουνίου).

Όπως γνωστοποίησε η ΕΟΚ, η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει διαδοχικά την Σλοβακία (5/6, στις 19:00) και την Κροατία (6/6, 19:00).

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον 2ο Όμιλο του Eurobasket 2021, με αντιπάλους το Μαυροβούνιο, την Σερβία και την Ιταλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Γυναικών θα πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2021, που θα διεξαχθεί 17-27 Ιουνίου. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στην Κροατία, προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά. Οι Κροάτες έκαναν γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στις 5 Ιουνίου την Σλοβακία και μία μέρα αργότερα την Κροατία.

Αναλυτικά:

5/6 19.00 Ελλάδα-Σλοβακία

6/6 19.00 Κροατία-Ελλάδα

Στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική Ομάδα θα αγωνιστεί στον Β’ Όμιλο μαζί με το Μαυροβούνιο, τη Σερβία και την Ιταλία και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στη Βαλένθια".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ