ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Συνάντηση Ιτούδη με Γιάννη Αντετοκούνμπο με φόντο το Ευρωμπάσκετ του 2022

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Ιτούδης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και συζήτησαν για θέματα που αφορούν το μέλλον της Εθνικής ομάδας ενόψει και του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Δημήτρης Ιτούδης, έχει σηκώσει μανίκια ενόψει του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ το διάστημα 1-18 Σεπτεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε στο ΟΑΚΑ και με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και ηγέτη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος ναι μεν ξεκουράζεται αυτό το διάστημα μετά από μια κοπιαστική σεζόν στο ΝΒΑ, όπου έφτασε ως τα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας, αλλά ταυτόχρονα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα συντήρησης..

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το μέλλον της Εθνικής και αντάλλαξαν απόψεις, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστές περισσαότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού τους. Πάντως, ο Ιτούδης ποντάρει πολλά στον Γιάννη, γνωρίζοντας ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και να την οδηγήσει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Για την ιστορία, η Εθνική παίζει με Ιταλία, Κροατία, Εσθονία, Ουκρανία και Αγγλία στον τρίτο όμιλο στο Μιλάνο, ενώ η τελική φάση διεξάγεται στο Βερολίνο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΤΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ