ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET

Εθνική Ελλάδας: Περισσότερα από 13.000 εισιτήρια έχουν ήδη φύγει για Σλοβενία και την βραδιά του Νίκου Γκάλη

Εθνική Ελλάδας: Περισσότερα από 13.000 εισιτήρια έχουν ήδη φύγει για Σλοβενία και την βραδιά του Νίκου Γκάλη
ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ / INTIME SPORTS

Η ΕΟΚ ενημέρωσε πως περισσότερα από 13.000 εισιτήρια έχουν ήδη φύγει για το φιλικό με την Σλοβενία και την βράβευση του Νίκου Γκάλη. Πού θα πωλούνται μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η Εθνική Ελλάδας θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της απέναντι στην Σλοβενία (4/8, 19:00, ΕΡΤ1, Match Center στο SPORT24), με την ΕΟΚ να ενημερώνει πως ήδη περισσότεροι από 13.000 φίλαθλοι έχουν εξασφαλίσει μία θέση στο ΟΑΚΑ.

Με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς να έχει μεγάλη αξία και λόγω της βράβευσης του Νίκου Γκάλη πριν από το τζάμπολ, η ΕΟΚ υπενθύμισε στον κόσμο τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων μέχρι την έναρξη του αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκεκριμένα: "Τα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση διατίθενται από τα εκδοτήρια στο P5 στο ΟΑΚΑ (απέναντι από το γήπεδο μπάσκετ) και στα εκδοτήρια στο σταθμό «Ειρήνη» ως τις 19.00. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να βρίσκονται στις θέσεις τους το αργότερα ως τις 18.45, καθώς η εκδήλωση για τον Γκάλη θα γίνει πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης".

Φυσικά, παράλληλα, συνεχίζεται η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

SPORT24 και Stoiximan πηγαίνουν μαζί στα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας μας λίγες ημέρες πριν την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ

Δείτε τη συνέντευξη - σταθμό του Νίκου Γκάλη αποκλειστικά στο SPORT24: "Κανείς στη γη δεν μπορεί να με μαρκάρει"

TAGS ΦΙΛΙΚΑ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ