ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Με Μανωλόπουλο και Κασελάκη η πρώτη προπόνηση στη Θεσσαλονίκη

Εθνική Ελλάδας: Με Μανωλόπουλο και Κασελάκη η πρώτη προπόνηση στη Θεσσαλονίκη
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών έφτασε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λευκορωσία (28/11, 17:00), με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Λεωνίδα Κασελάκη να δίνουν το "παρών" στο Αλεξάνδρειο.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου η αποστολή της Εθνικής Ανδρών, μετά τη διήμερη παρουσία της στο Νιούκαστλ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε άμεσα τη δουλειά για τον δεύτερο αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Λεωνίδα Κασελάκη να δίνουν το "παρών" στην απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, που απουσίασε από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία, ανέρρωσε πλήρως, όντας πλέον έτοιμος να δουλέψει με τους παίκτες του, με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να αποτελεί το νέο πρόσωπο του ρόστερ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ