ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Η φανέλα του Νίκου Γκάλη στον ουρανό του ΣΕΦ

Εθνική Ελλάδας: Η φανέλα του Νίκου Γκάλη στον ουρανό του ΣΕΦ
HARRIS STAVROU / SPORT24

Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του EuroBasket 2025 απέναντι στην Τσεχία (23/2, 21:00, Novasports Prime/ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24), με τη φανέλα του Νίκου Γκάλη να παίρνει τη θέση της στον ουρανό του ΣΕΦ.

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της στην προκριματική φάση του EuroBasket 2025 με αντίπαλο την Τσεχία (23/2, 21:00, Novasports Prime/ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24) και η φανέλα του Νίκου Γκάλη έχει πάρει τη θέση της στον ουρανό του ΣΕΦ.

Η φανέλα του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ είχε αποσυρθεί σε μία λαμπερή τελετή πριν από μερικούς μήνες στο ΟΑΚΑ και ακολουθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις εντός έδρας αναμετρήσεις του.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας είναι τοποθετημένες ελληνικές σημαίες στα καθίσματα, με την ατμόσφαιρα να προμηνύεται φαντασμαγορική στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών.

Κάτω από το τζάμποτρον έχει τοποθετηθεί μία μεγάλη φωτογραφία με ένδοξες στιγμές του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στις μεγάλες διοργανώσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ