ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Εφήβων: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο τραυματίας Σαμοντούροβ

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ στη διάρκεια του αγώνα με την Τσεχία για το Eurobasket U18
Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ στη διάρκεια του αγώνα με την Τσεχία για το Eurobasket U18 FIBA

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, ο οποίος τέθηκε εκτός Eurobasket U18 λόγω τραυματισμού, επέστρεψε σήμερα (4/8) στην Ελλάδα συνοδεία του Δήμη Ντικούδη.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο 17χρονος φόργουορντ επέστρεψε στην χώρα μας από την Τουρκία όπου βρισκόταν για τους αγώνες της Εθνικής Εφήβων στο πλαίσιο του Eurobasket U18, αφού έχει τεθεί εκτός από το υπόλοιπο της διοργάνωσης λόγω του τραυματισμού του (διάστρεμμα).

Τον Σαμοντούροβ συνόδεψε στην Ελλάδα ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων, Δήμος Ντικούδης.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει σήμερα (4/8) την Βόρεια Μακεδονία (18:15, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA) για τις θέσεις 9-16, θέλοντας την νίκη για να αποφύγει τις περιπέτειες και την πιθανότητα να υποβιβαστεί στην Β' κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η Εθνική Εφήβων συνεχίζει την πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στη Σμύρνη. Σήμερα (4/8) στις 18.15 (και όχι στις 20.30 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί) αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία για τις θέσεις 9-16. Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ επέστρεψε στην Ελλάδα, με τη συνοδεία του Δήμου Ντικούδη, υπεύθυνου Εθνικών Ομάδων. Ο Σαμοντούροβ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Σλοβενία, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στη Σμύρνη και θα υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις στην Αθήνα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET ΣΑΜΟΝΤΟΥΡΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ