ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Εφήβων: Κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία με φόντο την παραμονή στην Α' κατηγορία

Ο Νίκος Πλώτας
Ο Νίκος Πλώτας FIBA

Η Εθνική Εφήβων αντιμετωπίζει σήμερα (4/8) την Βόρεια Μακεδονία (18:15, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA) για τις θέσεις 9-16, ψάχνοντας για την νίκη που θα την απομακρύνει από τα σενάρια υποβιβασμού από την Α' κατηγορία.

Η Εθνική Εφήβων έχει πλέον μία αποστολή: Να παραμείνει στην Α' κατηγορία, προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες η επόμενη φουρνιά που έρχεται.

Μετά την χθεσινή (3/8) ήττα από την Ιταλία (55-64) στην φάση των "16", η ομάδα του Ηλία Καντζούρη αντιμετωπίζει σήμερα (4/8) την Βόρεια Μακεδονία (18:15, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA) για την φάση 9-16, θέλοντας την νίκη για να αποφύγει να μπει σε... μπελάδες.

Αν η Ελλάδα νικήσει, τότε θα παραμείνει σίγουρα στην Α' κατηγορία. Αν ωστόσο ηττηθεί, τότε θα μπει σε περιπέτειες, αφού θα κληθεί να παίξει για τις θέσεις 13-16. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, τότε θα χρειαστεί δύο νίκες προκειμένου να κατακτήσει έστω την 13η θέση και να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β' κατηγορία, αφού βάσει συστήματος διεξαγωγής θα υποβιβαστούν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 14-16.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ