ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ανδρών: Ξεκινά προετοιμασία με 14 για Λετονία και Βέλγιο και περιμένει τα μέλη των ομάδων της EuroLeague

Εθνική Ανδρών: Ξεκινά προετοιμασία με 14 για Λετονία και Βέλγιο και περιμένει τα μέλη των ομάδων της EuroLeague
ΙΝΤΙΜΕ

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες κλήσεις της Εθνικής Ανδρών για τα παράθυρα του Νοεμβρίου. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες τα μέλη που βρίσκονται στις ομάδες της EuroLeague.

Την ερχόμενη Δευτέρα (7/11) θα αρχίσει από το ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων με τη Λετονία (11/11, 19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT 24) στο Ηράκλειο και με το Βέλγιο (14/11, 21:30) στο Μονς, στο πλαίσιο των προκριματικών παραθύρων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή, με 14 παίκτες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστό το πότε και ποιοι από τους παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague θα είναι διαθέσιμοι για τα εν λόγω ματς, όπως και το αν τελικά θα δώσει το παρών ο Δημήτρης Ιτούδης.

Αναλυτικά οι 14 παίκτες που κλήθηκαν: Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι διεθνείς που αγωνίζονται στην EuroLeague και μπορεί να κληθούν σε μεταγενέστερη φάση είναι οι: Κώστας Σλούκας, Κώστας Παπανικολάου, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας, Γιώργος Παπαγιάννης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Καλαϊτζάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Λευτέρης Μαντζούκας, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νικ Καλάθης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ