MUNDOBASKET 2023

Εθνική Ανδρών: Με Θανάση Αντετοκούνμπο κόντρα στην Νέα Ζηλανδία

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο FIBA.BASKETBALL

Καλά νέα για την Εθνική Ανδρών, αφού ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί κανονικά στον σημερινό (30/8) τελικό πρόκρισης για την φάση των 16 του MundoBasket 2023 κόντρα στην Νέα Ζηλανδία (15:40, ΕΡΤ 1 και Novasports Startκαι LIVE από το SPORT24).

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παρών! Ο διεθνής φόργουορντ θα αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό (30/8) παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Νέα Ζηλανδία (15:40, ΕΡΤ 1 και Novasports Start και LIVE από το SPORT24) που θα κρίνει την πρόκριση στην φάση των 16 του MundoBasket.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον αγώνα με την Εθνική ΗΠΑ για την 2η αγωνιστική, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε να δείχνουν ότι απέφυγε την θλάση, κάτι που είχε βελτιώσει τις πιθανότητες συμμετοχής του στο κρίσιμο παιχνίδι με τους Νεοζηλανδούς.

Η δε παρουσία του στην σημερινή (30/8) προπόνηση της Ελλάδας φάνηκε να κλειδώνει την παρουσία του στον αγώνα, κάτι που τελικά επιβεβαιώθηκε μετά την συμμετοχή του στο ζέσταμα της Εθνικής πριν από το παιχνίδι με τους Νεοζηλανδούς.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ