MUNDOBASKET 2023

Εθνική Ανδρών: Προπονήθηκε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ενόψει Νέας Ζηλανδίας

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο INTIME SPORTS

Καλά νέα για την Εθνική Ανδρών, αφού ο Θανάσης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στην προπόνηση ενόψει του σημερινού (30/8) αγώνα με την Νέα Ζηλανδία (15:40, ΕΡΤ 1/Novasports Startκαι LIVE από το SPORT24), αυξάνοντας τις πιθανότητες συμμετοχής του στον τελικό πρόκρισης της Ελλάδας.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε μέρος στην προπόνηση της Εθνικής Ανδρών ενόψει του σημερινού (30/8) τελικού πρόκρισης κόντρα στην Νέα Ζηλανδία (15:40, ΕΡΤ 1 και Novasports Startκαι LIVE από το SPORT24) για την 3η αγωνιστική του MundoBasket, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες συμμετοχής του.

Η συγκεκριμένη προπόνηση δεν είχε βέβαια μεγάλη ένταση, αφού ο αγώνας με τους Νεοζηλανδούς είναι σε μερικές ώρες, ωστόσο η παρουσία του διεθνή φόργουορντ αποτελεί ένα ενθαρρυντικό σημάδι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στον αγώνα με την Εθνική ΗΠΑ για την 2η αγωνιστική, με τις εξετάσεις που υποβλήθηκε να δείχνουν ότι απέφυγε την θλάση.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ