ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: "Αρωγοί στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος του Ολυμπιακού"

Το logo του ΕΣΑΚΕ στα γραφεία του Συνδέσμου
Το logo του ΕΣΑΚΕ στα γραφεία του Συνδέσμου EUROKINISSI

Κατόπιν της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον ΕΣΑΚΕ, οι ομάδες/μέλη του εξέδωσαν ανακοίνωση, τονίζοντας ότι θα σταθούν αρωγοί στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος του Ολυμπιακού.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο ΕΣΑΚΕ τόνισε πως είναι αρωγός στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως αυτό ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τους ερυθρόλευκους, με φιλικούς αγώνες που θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ. Οι ομάδες/μέλη αναφέρθηκαν επίσης στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ήδη τρέχει εδώ και χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο ΕΣΑΚΕ αισθάνεται ως υποχρέωση του να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ. Γι’ αυτό εδώ και χρόνια λειτουργεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ είναι αρωγός σε κάθε δράση που έχει ως στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και την ενίσχυση των πιο αδύναμων.

Τα μέλη του ΕΣΑΚΕ δε, έχουν μια αξιοθαύμαστη κοινωνική προσφορά σε όλα τα χρόνια διεξαγωγής του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου, ο ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ μέλη του θα σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση του φιλανθρωπικού προγράμματος της ΚΑΕ Ολυμπιακός "Monday's Game Night against COVID-19" με χορηγία της ΕΡΤ, έχοντας λάβει γνώση ότι όλα τα έσοδα, τηλεοπτικά και χορηγικά, θα διατεθούν σε δράσεις αντιμετώπισης της πανδημίας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ