ΕΣΑΚΕ

ΕΣΑΚΕ: Ο Χάρης Παπαγεωργίου νέος Γενικός Γραμματέας, παραιτήθηκε ο Γιώργος Πανταζόπουλος

ΕΣΑΚΕ: Ο Χάρης Παπαγεωργίου νέος Γενικός Γραμματέας, παραιτήθηκε ο Γιώργος Πανταζόπουλος
EUROKINISSI

Στον ρόλο του Γενικού Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ γύρισε ο Χάρης Παπαγεωργίου, μετά από την παραίτηση του Γιώργου Πανταζόπουλου.

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος παραιτήθηκε από την θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος ενημέρωσε το απόγευμα της Τρίτης (5/7) πως αντικαταστάτης του είναι ο Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

"Ευχαριστώ τις ΚΑΕ της Stoiximan Basket League που με εξέλεξαν ομόφωνα για δεύτερη φορά Γενικό Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ μετά από πρόταση του προέδρου, κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλου. Είναι τιμή στην οποία θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ ακόμα μία φορά, δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώντας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλήματος που υπηρετώ από μικρό παιδί ως αθλητής αρχικά και στη συνέχεια ως διοικητικός παράγοντας" ήταν τα λόγια του Χάρη Παπαγεωργίου.

Η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ για την έγκριση των οικονομικών καταστάσεων του Συνδέσμου διαχειριστικής χρήσης 2021 ορίστηκε για τις 25 Ιουλίου. Στην ίδια ΓΣ θα συζητηθεί η τροποποίηση του Κανονισμού Ειδικής Αδειοδότησης συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Wild Card), μετά από διαβούλευση των ομάδων, ενώ σε συνεδρίαση της ΓΣ που θα οριστεί, θα συζητηθεί και θα ληφθεί απόφαση για την τροποποίηση του Κανονισμού Προαδειδότησης και Αξιολόγησης.

TAGS ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ