ΟΠΑΠ FINAL 8

ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ είχαν νέες επαφές σε καλό κλίμα για την ανάπτυξη του μπάσκετ

2023-2024 / FINAL-8 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2023-2024 / FINAL-8 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Επαφές σε καλό κλίμα με σκοπό την ανάπτυξη του μπάσκετ έγιναν ανάμεσα σε ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ στο περιθώριο του Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ένα όμορφο μπασκετικό τετραήμερο διεξάγεται στην Κρήτη με το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ να τραβά τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος.

Από μία τέτοια διοργάνωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υψηλές παρουσίες του ελληνικού μπάσκετ, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, τον αντιπρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Μελή, αλλά και τον Γενικό Διευθυντή της λίγκας, Ευθύμη Ρεντζιά να συναντώνται στα Δύο Αοράκια.

Οι τρεις άνδρες συνομίλησαν σε καλό κλίμα με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ συζήτησαν και με τον CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό.

2023-2024 / FINAL-8 /  /  -   (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
2023-2024 / FINAL-8 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Το ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr

Final 8 ή αλλιώς τέσσερις ημέρες γεμάτες μπασκετική δράση, που θα αναδείξουν το νικητή του πρώτου τίτλου της χρονιάς. Οκτώ ομάδες θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ ΟΠΑΠ και υπόσχονται θέαμα και δράση από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο. Ζεις τον παλμό του Final 8 στο Pamestoixima.gr, με δεκάδες αγορές σε κορυφαίες αποδόσεις και σούπερ προσφορές* για τον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Μπάσκετ!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

TAGS ΟΠΑΠ FINAL 8 ΕΣΑΚΕ ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ