ALL STAR GAME

ΕΣΑΚΕ: Άνοιξε η ψηφοφορία για το All-Star Game της Καρδίτσας

ΕΣΑΚΕ: Άνοιξε η ψηφοφορία για το All-Star Game της Καρδίτσας
ΕΣΑΚΕ

Η αντίστροφη μέτρηση για το All-Star Game της Καρδίτσας (17/12) άρχισε και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως άνοιξε η διαδικασία της ψηφοφορίας για το κοινό που θέλει να δει στη διοργάνωση τους αγαπημένους του αθλητές της Stoiximan Basket League.

Από σήμερα, Πέμπτη (30/11) έως και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτή η ψηφορία για του All-Star Game που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου. Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίζει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Το All Star Game, ο θεσμός που έχει αγαπηθεί κυρίως από τους μικρές φίλες και φίλους της «πορτοκαλί θεάς», «ταξιδεύει» για πρώτη φορά στην πόλη της Καρδίτσας για ένα εορταστικό, διασκεδαστικό και πολύ μπασκετικό διήμερο, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου.

Οι φίλες και οι φίλοι της «πορτοκαλί θεάς» και της Stoiximan Basket League έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους Έλληνες και Ξένους αθλητές που επιθυμούν να δουν να αγωνίζονται στο παρκέ του νέου κλειστού γυμναστηρίου «Γιάννης Μπουρούσης» την Κυριακή 17/12 (ώρα έναρξης στις 15:30) στον Κεντρικό Αγώνα της 26ης «Γιορτής των Αστεριών» με τον οποίο κορυφώνεται η δράση του διημέρου!

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα από σήμερα (30/11) να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Stoiximan Basket League, όπως, επίσης, δύο προπονητές.

Από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο ομάδων και οι τέσσερις προπονητές που θα τις καθοδηγήσουν από τον πάγκο. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 12 προπονητών της Stoiximan Basket League.

Οι πρώτοι στην ψηφοφορία αθλητές θα είναι οι αρχηγοί των δύο ομάδων και εκείνοι που θα επιλέξουν ανάμεσα στους υπόλοιπους 22 αθλητές - χωρίς διακρίσεις μεταξύ Ελλήνων και Ξένων - σε διαδικασία ντραφτ τους συμπαίκτες τους.

Η ψηφοφορία στο www.esake.gr θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου τα μεσάνυκτα.

Οι φίλες και οι φίλοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από την δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

Δύο τυχεροί θα κερδίσουν δύο εμφανίσεις του All Star Game 2023 υπογεγραμμένες από τους παίκτες που θα αγωνιστούν στην «Γιορτή των Αστεριών» της Καρδίτσας.

Τρεις μπάλες του All Star Game 2023 υπογεγραμμένες από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Δέκα διπλές προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του All Star Game, στην Καρδίτσα και στον 26ο αγώνα του θεσμού!

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ."

TAGS ALL STAR GAME ΕΣΑΚΕ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ