EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στην Χάλα Πιονίρ για την 14η αγωνιστική

Ο Σλούκας απογοητευμένος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ο Σλούκας απογοητευμένος στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε ότι και στα τρία επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του για την EuroLeague θα χρησιμοποιήσει ως έδρα την "Χάλα Πιονίρ", ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 9 Δεκεμβρίου για την 14η αγωνιστική.

Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε ότι οι τρεις επόμενοι εντός έδρας αγώνες της ομάδας στην EuroLeague θα διεξαχθούν στην "Χάλα Πιονίρ" - που πλέον είναι γνωστή ως "Αλεξάνταρ Νίκολιτς Χολ" - και όχι στην "Stark Arena", σε μία είδηση που αφορά άμεσα τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσουν τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 9 Δεκεμβριου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ακολούθως, οι Σέρβοι θα υποδεχθούν - στο πλαίσιο της "διαβολοβδομάδας" - κατά σειρά την Μπαρτσελόνα (14/12) και την Μπάγερν (17/12).

Η "Χάλα Πιονίρ" είναι ένα γήπεδο που χωράει 8.000 θεατές και θεωρείται μία "καυτή" έδρα, σε αντίθεση με την "Stark Arena", η οποία έχει χωρητικότητα 18.386 θέσεων και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει εξίσου πιεστική. Βέβαια ως τώρα μόνο ένα ματς έχει παίξει ο Ερυθρό Αστέρας στο μεγάλο γήπεδο, στην 3η αγωνιστική με την Ζάλγκιρις.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ