ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ερυθρός Αστέρας: Στα ερυθρόλευκα ο Ραντούλιτσα, υπέγραψε για δύο χρόνια

Ερυθρός Αστέρας: Στα ερυθρόλευκα ο Ραντούλιτσα, υπέγραψε για δύο χρόνια

Τη συμφωνία του με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας, επιβεβαιώνοντας τα πρωινά ρεπορτάζ από τη Σερβία.

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα επιστρέφει στην EuroLeague και τίθεται στις υπηρεσίες του Ερυθρού Αστέρα. Όπως ανακοινώθηκε σχετικώς από το κλαμπ του Βελιγραδίου, ο 34χρονος σέντερ (2.13) πέρασε τα ιατρικά τεστ, υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια και εντάχθηκε ήδη στις προπονήσεις.

Ο έμπειρος ψηλός είναι μια τις κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ των Σέρβων, μιας και ο Στέφαν Γιόβιτς βρίσκεται επίσης στο στόχαστρό τους ενόψει της έναρξης της σεζόν. Η απογοητευτική εικόνα στο πρόσφατο τουρνουά της Κύπρου ανέδειξε τα προβλήματα και οι άνθρωποι του κλαμπ τρέχουν να προλάβουν μήπως και καλύψουν τα κενά.

Ο Ραντούλιτσα έχει αγωνιστεί στην EuroLeague με τέσσερις διαφορετικές ομάδες, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός, και σε συνολικά 70 αγώνες. Η τελευταία χρονικά ήταν η Αρμάνι Μιλάνο τη σεζόν 2016-17, στη διάρκεια της οποίας είχε 8.1 πόντους με 52% στα δίποντα και 3.2 ριμπάουντ. Έκτοτε έβγαζε το ψωμί του στην Κίνα.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ABA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ