EUROLEAGUE

Ερυθρός Αστέρας: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφική ενίσχυση

Ερυθρός Αστέρας: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφική ενίσχυση
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τοποθετήθηκε τόσο για την κατάσταση του Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος παραμένει αμφίβολος για το ντέρμπι κόντρα στην Παρτιζάν, όσο και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ερυθρόυ Αστέρα.

Η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα επέστρεψε στο Βελιγράδι μετά το σπουδαίο διπλό στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, με το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντέρμπι με την Παρτίζαν (04/01, 21.00, LIVE από το SPORT24) για την 19η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι ερυθρόλευκοι απέδρασαν από την Κωνσταντινούπολη χωρίς τις υπηρεσίες του Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Ο 30χρονος φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αποκόμισε στην αναμέτρηση με το τριφύλλι και παραμένει αμφίβολος για το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης (04/01) στην Stark Arena.

Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με δηλώσεις του στο Mozzart Sport. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

"Σήμερα προπονήθηκε σε ήπιους τόνους και αύριο θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Η απόφαση για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι θα ληφθεί αμέσως πριν την αναμέτρηση. Μετά τον αγώνα με την Παρτιζάν, έχουμε εκτός έδρας αγώνα στην Λιουμπλιάνα κόντρα στην Ολίμπια. Αμέσως μετά έχουμε ακόμα μια διαβολοβδομάδα, οπότε συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα ματς. Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα δούμε αν θα κάνουμε κάποια μεταγραφή".

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε ιδανικά στο νέο έτος με το διπλό στην Ulker Sports Arena, με το πρόγραμμα να επιφυλλάσει στο σύνολο του Σφαιρόπουλου κρίσιμες αναμετρήσεις για την συνέχεια της EuroLeague. Μετά το ντέρμπι του Βελιγραδίου, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν μέχρι το τέλος του μήνα, τις Βιλερμπάν (εκτός), Αρμάνι Μιλάνο (εκτός), Μπασκόνια (εντός), Άλμπα (εκτός) και Βαλένθια (εντός).

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ