ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα για Ερτέλ: "Μας ζήτησε να ταξιδέψει αν και δεν υπολογιζόταν, είχαμε εξασφαλίσει την επιστροφή του"

Ερτέλ
Ο Τομά Ερτέλ συνεχίζει στην Μπαρτσελόνα για ακόμη ένα χρόνο EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απόφασή της να αφήσει τον Τομά Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη, λέγοντας ότι όλα έγιναν σε συνεννόηση μαζί του και πως σύντομα θα λυθεί το θέμα της αποδέσμευσής του.

Η απόφαση της Μπαρτσελόνα να αφήσει τον Τομά Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη έκανε τον γύρο του κόσμου, με τους Καταλανούς να βρίσκονται στο επίκεντρο για την συμπεριφορά τους. Υπό την πίεση όλων αυτών των γεγονότων λοιπόν, εξέδωσαν ανακοίνωση για να διευκρινίσουν κάποια θέματα.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που υποστηρίζουν οι Καταλανοί παρουσιάζοντας τις εξελίξεις, ο Ερτέλ ζήτησε να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη αν και θα έμενε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Αναντολού Εφές, προκειμένου να διευθετήσει το επαγγελματικό του μέλλον.

Με τις διαπραγματεύσεις όμως να "κολλάνε", το τέλος αποφασίστηκε να μην επιστρέψει με την ομάδα την Βαρκελώνη - χωρίς να διευκρινίζεται πάντως αν ήταν μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού ή απλώς ανακοινώθηκε στον Γάλλο - με τους Καταλανούς να κλείνουν εισιτήριο στον Ερτέλ για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Δεδομένης της κατάστασης με τον Τομά Ερτέλ, ο σύλλογος θέλει να ξεκαθαρίσει τα εξής:

1. Την Κυριακή, την ημέρα που η ομάδα αντιμετώπισε την Μπανταλόνα, ο σύλλογος και ο παίκτης αποφάσισαν να μην αγωνιστεί για να αποφύγει πιθανό τραυματισμό στον δρόμο για την λύση του συμβολαίου του.

2. Την Δευτέρα ο σύλλογος άφησε τον παίκτη, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής κόντρα στην Αναντολού Εφές, να ταξιδέψει με την ομάδα στην Κωνσταντινούπολη για να διευθετήσει το επαγγελματικό του μέλλον, όπως ζήτησε ο εκπρόσωπός του.

3. Την Τρίτη ο παίκτης ζήτησε άδεια να περάσει χρόνο με την ομάδα στο ταξίδι όσο λύνει το θέμα του επαγγελματικό του μέλλον.

4. Το βράδυ της Τρίτης, ο σύλλογος και ο εκπρόσωπος του παίκτη διέκοψαν τις διαπραγματεύσεις και συμφώνησαν να συνεχίσουν να τις συζητήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την διακοπή των διαπραγματεύσεων και όντας εκτός ομάδας για τον αγώνα, αποφασίστηκε να μην επιστρέψει ο παίκτης με την αποστολή. Ο παίκτης δεν έμεινε χωρίς φροντίδα, αφού του δόθηκε άδεια να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις (ξενοδοχείο) κλείστηκε εισιτήριο και όλα τα σχετικά έγγραφα - για να ταξιδέψει στην Βαρκελώνη την επόμενη μέρα.

5. Τέλος, ο σύλλογος θα ήθελε να ανακοινώσει ότι ο Τομά Ερτέλ είναι ακόμα παίκτης της Μπαρτσελόνα και περιμένουμε να λυθεί το ζήτημα του μέλλοντός του τις προσεχείς ημέρες.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ EUROLEAGUE LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ