ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έρχεται ο Ράιτ στον Παναθηναϊκό

Έρχεται ο Ράιτ στον Παναθηναϊκό

Η Μπάμπεργκ ανακοίνωσε προ ολίγου το τέλος της συνεργασίας της με τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς και τον Ζακ Ράιτ. Οι Γερμανοί εξήγησαν γιατί είπαν το ΟΚ, στη μεταγραφή του τελευταίου στον Παναθηναϊκό.

Η Μπάμπεργκ κατάφερε να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Eurocup, μετά την ήττα της στη Σαρδηνία με διαφορά μεγαλύτερη των 11 πόντων που είχε εξασφαλίσει στο πρώτο ματς. Με αυτό το παιχνίδι ο Ζακ Ράιτ την καριέρα του στη γερμανική ομάδα.

Προ ολίγου, η Brose Baskets αποχαιρέτησε τον Αμερικανό κάτοχο διαβατηρίου από τη Βοσνία και τον Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς, επίσημα από το λογαριασμό της στο Twitter. Πράγμα που σημαίνει πως όλα πια είναι έτοιμα για ταξιδέψει ο Ράιτ στην Αθήνα και να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Γερμανοί γράφουν " ο Ράιτ υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας, έως το τέλος της σεζόν, αλλά θα ολοκληρώσει την αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς Κρις Φλέμινγκ δήλωσε "ο Ζακ Ράιτ δεσμεύτηκε μαζί μας να είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ, αλλά έγινε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε τον παίκτη για δεύτερη φορά, τώρα και καταλάβαμε όλοι πως αυτή η αλλαγή είναι η καλύτερη επιλογή. Του ευχόμαστε τα καλύτερα στη μελλοντική του καριέρα".

Το tweet του "αντίο"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ