ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Επιβεβλημένη η νίκη για τον Πανελευσινιακό

Επιβεβλημένη η νίκη για τον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Μία νίκη χρυσάφι για να ανασάνει στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, ψάχνει ο Πανελευσινιακός το Σάββατο (15/3, 16:00) κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Πανελευσινιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα με στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα του δώσει πνοή στο στόχο που έχει να παραμείνει στην κατηγορία.

Από την άλλη, ο Απόλλων Πάτρας φορτσάρει για την πρόκρισή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος καθ θέλει το "διπλό" για να μην χάσει έδαφος.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιώργος Σκαραφίγκας σχολιάζει για το παιχνίδι: "Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Απόλλωνα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι για εμάς την φετινή χρονιά. Παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να ξεπεράσουμε το άγχος και την πίεση για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα ώστε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία".

Τέλος, ο Δημοσθένης Αβραμίδης πρόσθεσε: "Προερχόμαστε από κάποια άσχημα αποτελέσματα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Είναι ένα παιχνίδι τελικός για εμάς και θέλουμε την νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να είναι στο πλευρό μας".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ