STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα
INTIME SPORTS

Το φύλλο αγώνα "καίει" τον Ολυμπιακό για την διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό με τους διαιτητές να καταγράφουν τα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ

Αρκετά επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα του τελικού, ο οποίος διεκόπη εις βάρος του Ολυμπιακού με τους διαιτητές, να καταγράφουν τα αντικείμενα, τα όσα συνέβησαν στη φυσούνα και τα υβριστικά συνθήματα.

Μεταξύ άλλων, το κείμενο αναφέρει ότι "εντελώς ξαφνικά εκτοξεύθηκαν 6 κροτίδες πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί της ομάδας Α εισέβαλαν στο γήπεδο".

Σε άλλο σημείο αναφέρει ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποπειράθηκαν να επιτεθούν στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ότι τράβηξαν τη φυσούνα για να εμποδίσουν την αποχώρησή τους για τα αποδυτήρια και ότι εν συνεχεία συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται, μετά από ελέγχους και λοιπές ενέργειες, αφού το γήπεδο δεν είχε εκκενωθεί πλήρως, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός δέχθηκε έγγραφη παρατήρηση για υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Επιπλέον, καταγράφηκαν η ρίψη κροτίδων και η χρήση λέιζερ, ενώ σε κάθε δεκάλεπτο υπήρχε τουλάχιστον μία αναφορά για χρήση βεγγαλικών.

Στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά η ρίψη φωτοβολίδας στον Μάικ Μπράμος πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς οι διαιτητές δεν είχαν βγει ακόμη στο παρκέ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ