ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή στις επάλξεις για Μποχωρίδη

Επιστροφή στις επάλξεις για Μποχωρίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από τέσσερις μήνες αποχής, ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αφού συμμετείχε σε όλο το σημερινό πρόγραμμα (12/1). Θεραπεία για τον Νίκο Παππά, που παλεύει να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (25/1). Τι έγραψε ο Γκόραν Μπιέντοφ.

Με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να συμμετέχει σε όλη την προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague, με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα (14/1, 21:15). Ο 21χρονος γκαρντ είχε τραυματιστεί σοβαρά στο φιλικό με την Παρτίζαν (στις 23/9), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης έκτοτε. Του τοποθετήθηκε μάλιστα γύψος για να ξεπεράσει το κάταγμα περόνης που υπέστη, ενώ εδώ και τρεις εβδομάδες προπονούταν ατομικά.

Το ιατρικό τιμ του "τριφυλλιού" έδωσε το "πράσινο φως" και σήμερα (12/1) έδωσε το "παρών" σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, προσθέτοντας μία ακόμη λύση στο ροτέισον για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς. Προφανώς δεν είναι έτοιμος, ούτε έχει ρυθμό, αλλά η παρουσία του και μόνο στις προπονήσεις είναι ένα από τα θετικά νέα για τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, ο Νίκος Παππάς ξεκίνησε θεραπεία για να αφήσει πίσω του τη θλάση στο δεξί γαστροκνήμνιο , με στόχο να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Θυμίζουμε πως ο 25χρονος γκαρντ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Κηφισιά, ξεκινώντας... αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (25/1, 19:00).

Μπιέντοφ: "Ξέρουμε ότι υπάρχει κούραση"

Εν τω μεταξύ, ο Γκόραν Μπιέντοφ κατέγραψε τις σκέψεις του για την πορεία των "πρασίνων" στα τελευταία παιχνίδια, επισημαίνοντας πως υπάρχει κούραση από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις εντός κι εκτός των συνόρων.

" Καλησπέρα σε όλους,

Είχαμε χθες ένα δύσκολο ματς με την Κηφισιά στην έδρα μας. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια, όπως έκανε και με τον Ολυμπιακό. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά. Το τρίτο δεκάλεπτο θεωρώ ότι ήταν αυτό που μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη.

Επίσης, είχαμε έναν ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα την Παρασκευή απέναντι στη Μάλαγα. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε θα μπορούσαμε να πούμε πως δικαιολογεί ότι τη Δευτέρα κάποιοι παίκτες μας ήταν, κατά κάποιο τρόπο, «άδειοι». Με την Κηφιοσιά θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους και να δώσουμε χρόνο σε όλους. Θέλαμε να παίξουν αρκετά οι νέοι μας. Ο Βασίλης ήταν εξαιρετικός, ιδιαίτερα σημαντικός στο παιχνίδι της Δευτέρας. Ο Γιώργος έχει δείξει στα τελευταία ματς ότι μας βοηθά σε καίρια σημεία του αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το πλάνο.

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα το οποίο είναι από τα κρισιμότερα στην έδρα μας. Η αντίπαλη ομάδα είχε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ηττήθηκε στην έδρα της Εφές στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά υποδέχθηκε τη Φενέρ, που είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει τη διοργάνωση. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενισχυθεί, έχει υπογράψει τρεις παίκτες (σ.σ. Μίλερ, Κίνσεϊ και Μίσιτς) εκ των οποίων οι δύο είναι Αμερικανοί (σ.σ. Μίλερ και Κίνεσεϊ) oι οποίοι του δίνουν μεγάλη ενέργεια. Διαθέτει ρόστερ με αρκετούς διεθνείς αθλητές και είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκρισή της στα πλέιφ οφ της διοργάνωσης.

Ξέρουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, ξέρουμε ότι υπάρχει κούραση, ενώ χάσαμε και το Νίκο σε ένα σημείο που άρχιζε να ανεβαίνει και να μας βοηθάει αισθητά. Θα χρειαστεί να περιμένουμε περίπου δύο εβδομάδες για να τον έχουμε πίσω. Ας ευχηθούμε να μην αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών. Μπροστά μας έχουμε ακόμη δύο προπονήσεις ώστε να προετοιμαστούμε για τον Ερυθρό Αστέρα και με τη βοήθεια του κόσμου μας να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Γκόραν"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ