ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ ο Κουρμπανόφ

Επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ ο Κουρμπανόφ

Ο Νικίτα Κουρμπανόφ γυρίζει για τρίτη φορά στην καριέρα του, στην ΤΣΣΚΑ, ομάδα με την οποία συμφώνησε μετά το τέλος του συμβολαίου που είχε με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Για να μην μείνει μόνο με τον Κορόμπκοφ και τον Βορόντσεβιτς στους ψηλούς η ΤΣΣΚΑ, τρέχει να προλάβει να "γεμίσει" την φροντ λάιν της, πριν να είναι αργά. Για αυτό και μετά τον Άρτσιομ Παρακχούσκι φέρεται πως απέκτησε και τον Νικίτα Κουρμπανόφ.

Ο 28χρονος φόργουορντ επιστρέφει για τρίτη φορά στην "ομάδα του στρατού", όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, το 2004. Έπειτα από μια σύντομη περιπέτεια στην Λοκομοτίβ Ροστόφ επέστρεψε στη Μόσχα, για να φύγει το 2008 για την Ούνικς, μετά πήγε στην Αγία Πετρούπολη και το 2009 επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ, απ' όπου ξαναέφυγε το 2012, με προορισμό ξανά την Σπαρτάκ. Τη σεζόν 2013-14 έπαιξε στην Ούνικς Καζάν και φέτος στη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Γενικά, δεν έχει παίξει εκτός της Ρωσίας. Ο Δημήτρης Ιτούδης αναζητά τον βασικό σέντερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα είναι ένας εκ των Τόμιτς ή Φρίλαντ . Ή τουλάχιστον, αυτές είναι οι προτεραιότητες.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ