ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Επιστρέφει στην Μακάμπι ο Μπάινουμ

12 Will Bynum of the Detroit Pistons in action vs. the Sacramento Kings at Arco Arena in Sacramento, California. The Pistons beat the Kings 100-92 (Newscom TagID: zumasportsworld189090)     [Photo via Newscom]
12 Will Bynum of the Detroit Pistons in action vs. the Sacramento Kings at Arco Arena in Sacramento, California. The Pistons beat the Kings 100-92 (Newscom TagID: zumasportsworld189090) [Photo via Newscom] CG5/ZUMA PRESS

Σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα ο Ουίλ Μπάινουμ, πόιντ γκαρντ των Ντιτρόιτ Πίστονς, σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στο Ισραήλ και στην Μακάμπι εξαιτίας του λοκ άουτ στο ΝΒΑ.

Το δημοσίευμα της "Μarca" αναφέρει ότι ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας έχει απογοητευτεί με το λοκ άουτ στο ΝΒΑ και σκέφτεται να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του λόγω του συναισθηματικού δεσίματος που έχει με το σύλλογο αλλά και γιατί του αρέσει η ζωή στο Τελ Αβίβ.

Βέβαια σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε απόφαση του Μπάινουμ θα παίξει και ο πολύ καλός του φίλος, Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μακάμπι και έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι θα ήθελε να παίξει κάποια στιγμή με τον παιδικό του φίλο, Ουίλ στην ίδια ομάδα!

Ο Μπάινουμ είναι ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που ακούγεται για την Μακάμπι μετά το λοκ άουτ στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού και αν αποκτηθεί η "ομάδα του λαού" γίνεται αυτόματα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ όσον αφορά την Ευρώπη και στους Ουόριορς, Πίστονς από πλευράς ΝΒΑ. Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι την τριετία 2006-2008, κατά την οποία ο Μπάινουμ έπαιζε στο Τελ Αβίβ είχε σημειώσει 10.6 πόντους, 3 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ ανά αγώνα.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ