ΠΑΟΚ

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Μέξας

Επίσημο: Στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Μέξας
EUROKINISSI

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Κώστα Μέξα, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον δικέφαλο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Από τον Κώστα Φλεβαράκη στον Κώστα Χαραλαμπίδη, κι από αυτόν στον Κώστα Μέξα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του 43χρονου τεχνικού, ο οποίος θα καθοδηγήσει τον δικέφαλο για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Κώστα Μέξα, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Κώστας Μέξας θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του την Δευτέρα (10/2), όταν και θα επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις, για να ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία νίκη κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ήφαιστο Λήμνου (εκτός), το Περιστέρι (εντός), το Ρέθυμνο (εκτός), τον Πανιώνιο (εντός), την ΑΕΚ (εκτός), το Λαύριο (εντός), τον Προμηθέα (εκτός) και τον Ηρακλή (εντός) μέχρι το φινάλε της regular season.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ