ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό έως το 2024 ο Βεζένκοβ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό έως το 2024 ο Βεζένκοβ

Παίκτης του Ολυμπιακού για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια θα είναι ο Σάσα Βεζένκοβ με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Κάτοικος Πειραιά θα είναι έως το 2024 ο Σάσα Βεζένκοβ που έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, όπως ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Μία είδηση στην οποία είχε αναφερθεί εκτενώς το SPORT24 ήδη από το πρωί της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου, όταν έκανε λόγο για "συμφωνία των δύο πλευρών, απομένει το τελικό ραντεβού για την ανακοίνωση".

Πρόκειται για μία κίνηση ουσίας από τους ερυθρόλευκους που κρατάνε έναν από τους πιο φορμαρισμένους και σταθερούς παίκτες της περσινής σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Τα δείγματα του Βεζένκοβ και από την έως τώρα πορεία του Ολυμπιακού σε φιλικά και Κύπελλο είναι εξίσου εντυπωσιακά καθώς ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ έχει γίνει ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Παράλληλα οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε αύξηση των αποδοχών του Σάσα Βεζένκοβ ενώ στο συμβόλαιο του υπάρχει buy-out σε περίπτωση που ο παίκτης έχει πρόταση και θελήσει να πάει στο ΝΒΑ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του αφορά και τη φετινή σεζόν, καθώς είναι ένα νέο τριετές deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Εξάλλου, για τη συγκεκριμένη εξέλιξη είχε προϊδεάσει ο πατέρας του 26χρονου φόργουορντ, Σάσο, με δηλώσεις που έκανε στο Ιβανώφειο.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/09) ο 26χρονος φόργουορντ συναντήθηκε με τους Προέδρους της ομάδας μας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον κρατά "δεμένο" στο μεγάλο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του του 2024".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ