ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάσο Βεζένκοβ: "Ο Σάσα δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στον Ολυμπιακό"

Ο Σάσο Βεζένκοφ πατέρα του φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα
Ο Σάσο Βεζένκοφ πατέρα του φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα PHOTO CREDITS; PRINT SCREEN / GLOMEX

Ο Σάσο Βεζένκοβ, πατέρας του Σάσα, ανέφερε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ότι ο γιος του δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο για το Κύπελλο Ελλάδας και στις εξέδρες του γηπέδου του "γηραιού" βρέθηκε ο Σάσο Βεζένκοβ, πατέρας του Σάσα και πρώην μπασκετμπολίστας.

Ο Σάσο Βεζένκοβ ρωτήθηκε για το μέλλον του 26χρονου φόργουορντ των ερυθρολεύκων για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο γιος του περνάει πολύ καλά στην ομάδα του Πειραιά και δεν έχει θέμα να παραμείνει στην ομάδα. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοβ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Σάσο Βεζένκοβ για το μέλλον του γιου του αναφέρει στην ΕΡΤ τα εξής: Για την πορεία του στον Ολυμπιακό "Έκανε πολύ καλή δουλειά το καλοκαίρι και τώρα θα δούμε. Είναι πολύ καλά στον Ολυμπιακό, νιώθει καλά, περνάει καλά και δουλεύει. Το κλίμα είναι πολύ καλό εκεί Euroleague και το ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορεί να μάθει κανείς τα καλύτερα με αυτούς".

Για το αν θέλει να είναι στο μέλλον ο Βεζένκοφ: "Βεβαίως, είχαμε μιλήσει γι' αυτό. Όλα είναι λεπτομέρειες, νομίζω δεν έχει κανένα πρόβλημα να μείνει εκεί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ