ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Επίσημο: Δεν πάει στη Λιόν ο Ερυθρός Αστέρας, ολοταχώς και για δεύτερο 0-20 η Βιλερμπάν

Επίσημο: Δεν πάει στη Λιόν ο Ερυθρός Αστέρας, ολοταχώς και για δεύτερο 0-20 η Βιλερμπάν

Δεν θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (15/10) ο αγώνας της Βιλερμπάν με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς η EuroLeague ζήτησε από τους Σέρβους να μην ταξιδέψουν στη Λιόν.

Μία μέρα μετά από την ακύρωση του αγώνα Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός, η EuroLeague ζήτησε από τον Ερυθρό Αστέρα να μην ταξιδέψει στη Λιόν για τον αγώνα της Πέμπτης (15/10) με τους Γάλλους. Εν αναμονή της απόφασης του αθλητικού δικαστή που όλα δείχνουν ότι θα δώσει νίκες με 20-0 στους πράσινους και τους Σέρβους, η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου ανακοίνωσε πως ο αγώνας της με τη Βιλερμπάν δεν θα διεξαχθεί και ευχήθηκε τα καλύτερα στους Γάλλους που έχουν πολλά κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις τους.

"Είμαστε βαθιά στενοχωρημένοι που ο αγώνας με τη Βιλερμπάν ακυρώθηκε εξαιτίας ζητημάτων υγείας. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν προετοιμασμένος για να ταξιδέψει και να αγωνιστεί, όμως η υγεία των παικτών, των προπονητών και των μελών είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Ευχόμαστε στους αντιπάλους και φίλους μας τα καλύτερα και ελπίζουμε να τους συναντήσουμε ξανά σύντομα στα παρκέ" αναφέρει η ανακοίνωση των Σέρβων.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ