NBA

Επίσημα στους Θάντερ ο Ντεκ

Ο Γκάμπριελ Ντεκ με την φανέλα της Αργεντινής
Ο Γκάμπριελ Ντεκ με την φανέλα της Αργεντινής Ⓒ 2019 NG HAN GUAN/ASSOCIATED PRESS

Οι Γκάμπριελ Ντεκ είναι και επίσημα παίκτης των Θάντερ, οι οποίοι ανακοίνωσαν την απόκτησή του. Τετραετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Αργεντινός.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό των Θάντερ. Η Οκλαχόμα Σίτι ανακοίνωσε την απόκτησή του από την Ρεάλ με πολυετές συμβόλαιο, χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα πάντως με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Ισπανία - αλλά και τις ΗΠΑ - ο Ντεκ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4 εκατ. δολαρίων. Μόνο τα δύο πρώτα χρόνια του συμβολαίου πάντως είναι εγγυημένα, με τους Θάντερ να έχουν το δικαίωμα να λύσουν μονομερώς το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντεκ αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Ρεάλ, αποχωρώντας από τους Μαδριλένους μόλις μερικές ώρες μετά την νίκη τους μέσα στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε, με την "Βασίλισσα" να καρπώνεται 2 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευσή του, αφού αυτό ήταν το buy out που είχε στο συμβόλαιό του.

Την φετινή σεζόν ο Ντεκ είχε 8.8 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 40.7% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, παίρνοντας μέρος σε 32 αγώνες.

Photo Credits: ⓒ 2019 Ng Han Guan/Associated Press

TAGS NBA ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ