Κοντοές: “Ήταν ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε – Σήμερα ήρθα να βοηθήσω στην πρώτη ομάδα και συνεχίζουμε”

Για τα στοιχεία που πρέπει να κρατήσει ο Αστέρας από το σημερινό παιχνίδι μίλησε ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος αναφέρθηκε και στον πρώην προπονητή των Αρκάδων, Γιώργο Αντωνόπουλο.
Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης AKTOR, ωστόσο πήρε τη νίκη με 2-1 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ανέλπιστοι πρωταγωνιστές για τον Δικέφαλο, οι Ανέστης Μύθου και Δημήτρης Μοναστηρλής, οι οποίοι ήταν καθοριστικοί στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.
Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες εξαιτίας αποβολής του Κένι για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και του Μπρόρσον για τον Αστέρα.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (08/11, 21:00), ενώ ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Καλαμάτα (08/11, 17:00).
Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των Αρκάδων, Γιάννης Κοντοές, μίλησε για τα στοιχεία που μπορεί να κρατήσει ο Αστέρας από το σημερινό παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην τεχνικό της πρώτης ομάδας, Γιώργο Αντωνόπουλο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κοντοές:
Για το τι μένει μετά το παιχνίδι: “Σίγουρα μένει η προσπάθεια των παικτών, ο τρόπος παιχνιδιού. Ήταν ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε και όχι να χάσουμε. Η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο. Έδειξαν και οι ίδιοι ότι έχουν δυνατότητες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Νομίζω ότι αυτή είναι η προσέγγιση που πρέπει να έχει ο Αστέρας και αυτή τη στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι”.
Για τις δυσκολίες στην προετοιμασία του αγώνα: “Δε νομίζω ότι είχαμε να ανέβουμε κάποιο βουνό, ούτε εγώ προσωπικά ούτε η ομάδα. Η ομάδα είχε έναν πολύ καλό προπονητή, τον κύριο Αντωνόπουλο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, διαλέγεις ένα πλάνο. Νομίζω το πλάνο έπιασε αλλά δεν δικαιωθήκαμε από το αποτέλεσμα”.
Από εδώ και πέρα: “Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή έχει δύο ομάδες, εγώ ανήκω στη Β’ ομάδα. Σήμερα ήρθα να βοηθήσω στην πρώτη ομάδα και συνεχίζουμε”.