ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημα στους Καβς ο ΜακΚό, ελεύθερος πάλι ο Γιανγκ

Επίσημα στους Καβς ο ΜακΚό, ελεύθερος πάλι ο Γιανγκ
AP PHOTO/MORRY GASH

Την ίδια ημέρα που οι Γουόριορς αποφάσισαν να μην ματσάρουν την προσφορά των Καβαλίερς στον Πάτρικ ΜακΚό, ένας πρώην παίκτης τους, ο Νικ Γιανγκ, έμεινε εκ νέου χωρίς ομάδα.

Οι Γουόριορς δεν είχαν καμία πρόθεση να ματσάρουν την πρόταση των Καβαλίερς στον Πάτρικ ΜακΚό και αυτό ακριβώς έκαναν. Αποφάσισαν να αφήσουν την προθεσμία να περάσει και ο 23χρονος γκαρντ θα γίνει πολύ σύντομα επίσημα παίκτης των Καβαλίερς, οι οποίοι του προσέφεραν διετές μη εγγυημένο συμβόλαιο για 6 εκατομμύρια δολάρια.

Από τη στιγμή που το συμβόλαιο δεν είναι εγγυημένο, οι Καβς θα έχουν μία εβδομάδα προθεσμία να αποφασίσουν εάν θα τον κρατήσουν στο ρόστερ μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου ο ΜακΚό δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή από τους Καβαλίερς. Οι Γουόριορς, από τη δική τους πλευρά, κράτησαν ανοιχτή την 15η θέση στο ρόστερ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΓΙΑΝΓΚ

Την ίδια ημέρα που ο Πάτρικ ΜακΚό έμαθε τη νέα ομάδα στην καριέρα του, ο Νικ Γιανγκ βρίσκεται πάλι στην... γύρα. Ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ αποδεσμεύτηκε από τους Ντένβερ Νάγκετς έπειτα από τέσσερις αγώνες και 2,3 πόντους κατά μέσο όρο στην ομάδα του Κολοράντο.

Στο μεταξύ, δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων θα χρειαστεί να μείνει ο Κεντ Μπέιζμορ στην Ατλάντα λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο πρόσφατο παιχνίδι με τους Καβαλίερς, ενώ σε μία άλλη κίνηση που έγινε το τελευταίο 24ωρο, οι Μέμφις Γκρίζλις πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Τζαρνέλ Στόουκς με συμβόλαιο two-way, αφήνοντας ελεύθερο τον Ντι Τζέι Στίβενς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ