ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Επίσημα στο "Δ. Τόφαλος"

Επίσημα στο "Δ. Τόφαλος"
Χριστόπουλος

Στο κλειστό "Δημήτρης Τόφαλος" θα αγωνίζεται και επίσημα η Ολυμπιάδα τη ερχόμενη σεζόν

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη μνήμη του Πέτρου Μαρινόπουλου που αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου.

Σκληρή γλώσσα για το "Δ. Τόφαλος"



Οι ιθύνοντες της Ολυμπιάδας υπέγραψαν την Τετάρτη τη σύμβαση προκειμένου να αγωνίζονται στο κλειστό "Δ. Τόφαλος", έπειτα από διαπραγματεύσεις πολλών ημερών. Άυτή η εξέλιξη βέβαια δεν εμπόδισε τους διοικούντες την πατρινή ομάδα να προχωρήσουν στην έκδοση ανακοίνωσης λόγω της... καθυστέρησης της συμφωνίας.

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


" Τα κλειστά γήπεδα είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και όχι του κάθε άσχετου καρεκλο-κένταυρου που διορίζει η κάθε κυβέρνηση. Μετά το hand ball και το πόλο, ήλθε και η ώρα του δημοφιλούς basket να υποστεί τις συνέπειες της ανικανότητας της διοίκησης του ΠΕΑΚ "Ολυμπιονίκης Δημήτριος Τόφαλος".

Τα κλειστά γυμναστήρια είναι φτιαγμένα για να εξυπηρετούν και να προωθούν τον Ελληνικό αθλητισμό και όχι να μένουν ερμητικά κλειστά και άχρηστα. Η Ολυμπιάδα τιμά τον αθλητισμό της Δυτικής Ελλάδας και τις συμφωνίες της, έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της προς κάθε φορέα, για την χρήση γηπέδων κλπ. Οι προφάσεις άρνησης παραχώρησης του ΠΕΑΚ «Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος» προς την Ολυμπιάδα, έχουν τα όριά τους. Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν οι αρνητές του αθλητισμού, άσχετες διοικήσεις, είναι να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους για να εξυπηρετήσουν την λειτουργία των αθλητικών χώρων της Πάτρας"

.

Συνεχίζονται οι επαφές με Σούλη



Οι διαπραγματεύσεις της Ολυμπιάδας με τον Βασίλη Σούλη έδειχναν ότι θα καταλήξουν θετικά αφού οι δύο πλευρές τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει εξέλιξη στο θέμα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα ανακοινωθεί η συμφωνία τους. Aυτό σημαίνει ότι βρίσκεται στην αναμονή και ο Γιάννης Χριστόπουλος που θέλει έναν σέντερ στην ομάδα.






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ