ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν οι Γερμανοί για Φλέμινγκ

INTIME SPORTS

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Κρις Φλέμινγκ συνεχίζονται όπως αναφέρουν γερμανικά ρεπορτάζ. Καμία εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στο θέμα προπονητή.

Ο Κρις Φλέμινγκ είναι μία από τις περιπτώσεις προπονητή που απασχολούν τον Ολυμπιακό, με τους Γερμανούς να επιμένουν πώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γερμανία ο πρόεδρος της Μπάμπεργκ, Βόλφγκανγκ Χάιντερ επιβεβαιώνει πώς οι “ερυθρόλευκοι” ενδιαφέρονται για τον Κρις Φλέμινγκ και συζητούν μαζί του, όμως ο ίδιος φαίνεται να λέει σε δικούς του ανθρώπους ότι θα ήθελε να συνεχίσει με τον Φλέμινγκ στον πάγκο της ομάδας του.

Διαβάστε την διαφορά που υπάρχει μεταξύ Πρίντεζη και Ολυμπιακού…

Ο Σίτο Αλόνσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα αποτελεί τον τρίτο υποψήφιο προπονητή για τον Ολυμπιακό μαζί με τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Κρις Φλέμινγκ, με τον Ισπανό κόουτς να βρίσκεται φέτος στον πάγκο της Λαγκούν Άρο, οδηγώντας την στην πέμπτη θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα που είναι και η καλύτερη της ιστορίας της.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα “προπονητή” και όλοι περιμένουν τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ