ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Περπέρογλου

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Περπέρογλου
INTIME SPORTS

Μετά από 26 ημέρες, ο Στράτος Περπέρογλου επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Ο Στράτος Περπέρογλου μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας, έδωσε το παρόν στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Κυριακή (7/4).

Ο Έλληνας φόργουορντ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και πλέον θα ανεβάσει ρυθμούς, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (10/4) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο φινάλε του TOP-16 της Euroleague.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε υποστεί θλάση στους προσαγωγούς κι έμεινε εκτός προπονήσεων για σχεδόν ένα μήνα.

Όπως είναι φυσικό, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΚΑΟΔ, τον οποίο φιλοξενεί ο Ολυμπιακός την Δευτέρας (7/4, 19:15) στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την 24η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ντάνστον: "Ήταν μία ήττα που μας πόνεσε"

Το αποψινό ματς θα είναι η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πάρει μία άτυπη ρεβάνς από την ήττα του α' γύρου.Άλλωστε, όπως τονίζει και ο Μπράιαντ Ντάνστον στις τάξεις της ομάδας, δεν έχουν ξεχάσει εκείνη την ήττα: "Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ δεν είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, αλλά μόνο αυτό σκεφτόμαστε. Δεν ξεχνάμε πως ο ΚΑΟΔ είναι μια από τις δύο ομάδες που μας έχουν κερδίσει στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν μια ήττα που μας πόνεσε.

Δεν θέλουμε κάποια εκδίκηση απέναντι τους, αλλά σίγουρα έχουμε ένα έξτρα κίνητρο. Όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το συγκεκριμένο ματς για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Ευρωλίγκας που ακολουθεί. Και φυσικά ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό μπορεί για τους "ουδέτερους" να μην έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά για εμάς έχει τεράστια και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι ψυχικά και σωματικά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ