Επέστρεψε ο Παπανικολάου

INTIME SPORTS
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε την Κυριακή (18/3) ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Έξω παρέμεινε ο Κατσίβελης
Ο Δημήτρης Παπανικολάου επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ο οποίος προετοιμάζεται για τη σειρά των πλέι οφ με αντίπαλο τη Σιένα.
Ο νεαρός φόργουρντ πήρε μέρος στην προπόνηση της Κυριακής (18/3) έχοντας ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπώρησε.
Το μοναδικό πλέον πρόβλημα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ακούει στο όνομα Δημήτρης Κατσίβελης, καθώς και ο ίδιος ταλαιπωρείται από ίωση αλλά η κατάστασή του δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση.
Να υπενθυμίσουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει με προορισμό τη Σιένα την ερχόμενη Τρίτη και αφού πρώτα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους.